Hirdetés

baba.lap.hu / Gyermekdalok

Gyermekdalok

Videók, dalszövegek, akkordok - ajánlj Te is gyerekdalt !

Babazene - Testvérek - Álltakert - Ma van a szülinapom - Almamánia - Tigris - Bújj bújj zöld ág - Bohócország címere - Ákom bákom - A cinege cipője - A part alatt - Vannak még rossz gyerekek - Hívd a nagymamát - Házasodik a lapát - Erdő erdő - Tavaszi szél - Testvérek kzözött - Úgy tetszik ...

Antanténusz - A part alatt- Brumm - Cini-cini - Egy-kettő - Elvesztettem - Esik az eső - Aki nem lép egyszerre - Csip-csip-csóka - Ecc-pecc - Egy boszorka - Éliás-Tóbiás - Én kicsike - Este van - Gyerekek perecet - Hinta - Húzz-húzz - Kiskert - Lepke - Pál, Kata, Péter - Tavaszi szél - Tekeredik - Ugráljunk - Boci, boci , tarka - Csiga-biga - Ég a gyertya - Erdőszélén - Kanizsa - Sétálunk - Süss fel nap - Zsip-zsup

Ölbeli játékok - mondókák Már böngészhettek 50 népi eredetű ölbeli játék szöveg közt,többet hanganyaggal töltöttük! Folyamatosan töltött képes piktogrammos anyagok az egyszervolt egér vers/kerekítő hívószóra jönnek elő. * Tenyeresdik , arccirógatók * Lovagoltatók, höcögtetők * Csúszdáztatók, hintáztatók, kartekerők, döntögetők, patkoló * Vonatozós * Sétáltatók * Tapsoltatók * Hangutánzók Ezen az oldalon megtalálhatod megannyi közkedvelt és számos rég elfeledett népi ölbeli játékból álló tárat, selyemkép illusztrációkkal, szöveggel, játékleírással és hanganyaggal.

A gráci magyar babaklub dalai, mondókái Szervusztok gyerekek, Köszöntelek titeket, Szervusz.....szervusz. Egy csepp aranycsepp, Szomjas a kéz, itasd meg. A kis..., a kis...., a kis.... hazamegy.

, amit te is hallottál - Kattints a képre a kottákért! - Hej Gyula - Érik a dönnye - Tente baba, párnára - Lóg a lába, lóga - Húzz, húzz engemet - Cini cini muzsika - Jár a baba, jár - Hinta, palinta - Láng, láng, kicsi fa - Ess, eső , ess - Süll föl nap

Együttesek Programok Zeneszerzők

Altatódal definíciói Altatódalok, bölcsődalok története Altatódalok kisbabáknak, ringatók Altatódalok szövegei Altatódalok videón Altatódalos könyvek, kazetta, cd, dvd, kotta Altatódalt játszó bébijátékok Angol dalok Állatos dalok Bölcsiseknek, kétéveseknek énekelhető mondogatók Cikkek a gyermekdalokról Cikkek altatódalokról, bölcsődalokról Dalok vegyesen Filmdalok Fórumok Francia dalok Gyermekdalok előadói és műveik Gyermek-pop Hazafias dalok Humoros altatódalok, baba altatás - Felnőtteknek Karaoke Kórusművek Körjátékok Megzenésített versek Meseoperák Mondókák Musicalek Német dalok Népdalok Népzene gyerekeknek - cikkek Óvodásoknak Piciknek Régi gyerekslágerek Tábori dalok Ünnepi dalok - Anyák napja Ünnepi dalok - Ballagás Ünnepi dalok - Ballagás Ünnepi dalok - Húsvét, Tavasz Ünnepi dalok - Születésnap, névnap Ünnepi dalok - Télapó, Mikulás Zenés verses mesék

- szórakozás gyermekeknek - Weboldalunk lehetőséget ad a látogatókat elkalauzolni a gyermekek világában. Különböző híres előadóktól hallhatunk gyermekdalokat, és a kicsik a népszerű mondókákat is memorizálhatják. A dalok és mondókák segítenek a beszéd készség fejlődésében, a szókincs kialakulásában is. Ajánljuk minden családnak, és a nagyoknak is.

Hirdetés4D ultrahang babamozi rendelők térképen - Budapesten és országszerte
Meghatározás:

A születés utáni első pár évben babának nevezzük a gyerekeket. Az újszülött fejlődését a mama gondoskodása segíti . A csecsemő számára fontos a szoptatás, megfelelő etetés, sok alvás, a nyugodt, de ingergazdag környezet, játékok, dalok. A baba szervezete még érzékenyebb: a hasfájás, fogzás, sírás sok álmatlan éjszakát okoz a szülőknek. Foglalkozunk még a családtervezés, terhesség témakörével is.

A születés utáni első pár évben babának nevezzük a gyerekeket. Az újszülött fejlődését a mama gondoskodása segíti . A csecsemő számára fontos a szoptatás, megfelelő etetés, sok alvás, a nyugodt, de ingergazdag környezet, játékok, dalok. A baba szervezete még érzékenyebb: a hasfájás, fogzás, sírás sok álmatlan éjszakát okoz a szülőknek. Foglalkozunk még a családtervezés, terhesség témakörével is.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gyermekdalok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés